11 C
Esbjerg
6. juni 2020
support.grandt.com | V. 6.0.1 2020
Image default
The Abouts

TOS

Terms of Services (TOS)

Grandts.Media servicevilkår Sidst ændret: 25. jan. 2020 Velkommen til www.johngrandt.dk Tak, fordi du bruger min hjemmeside og (»Tjenester«). Tjenesterne leveres af Grandts.Media.med adressen Høstvej 7, 6705, Esbjerg Ø, Danmark.

Når du bruger mine Tjenester, accepterer du disse vilkår. Læs dem omhyggeligt. Yderligere vilkår er tilgængelige for de relevante Tjenester, og disse vilkår bliver en del af din aftale med os, hvis du bruger de pågældende Tjenester. Brug af vores Tjenester Du skal følge alle politikker, der er gjort tilgængelige for dig i Tjenesterne. Du må ikke misbruge vores Tjenester. Du må f.eks. ikke forstyrre vores Tjenester eller forsøge at få adgang til dem ved hjælp af en anden metode end via den grænseflade og den vejledning, som vi leverer. Du må kun bruge vores Tjenester i henhold til loven, herunder gældende love og bestemmelser om eksport og geneksport.

 

Everyone rises to their level of incompetence.

“The Peter Principle” American teacher and writer

(1919 – 1988)

- Laurence J. Peter

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Related posts

John Grandt

John Grandt

Mision & Vision

John Grandt

Website Disclaimer

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
Før du går i gang

WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og...

Close