3.6 C
29. marts 2020
Image default
Guides Tips og Tricks Wordpress Support

Skal du oprette et websted?

Ultimate Guide: Hvordan man opretter et websted i 2020 – Trin for trin guide

Leder du efter at oprette et websted? At starte et websted kan være en skræmmende tanke specielt, når du ikke er teknisk. Bare rolig, du er ikke alene. Efter at have hjulpet over gennem mange år via mit support site med at oprette et websted med WordPress, har vi besluttet at oprette den mest omfattende trin for trin guide til, hvordan man laver et websted uden at lære at kode!

Denne guide er nyttig for brugere i alle aldre og færdighedsniveauer. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte os så hjælper vi dig gerne med komme igennem med at opsætte dit websted.

→ Klik her for at få hjælp til opsætning af dit WordPress Site! ←

Guide Gør Det Selv

Hvis du vil gøre det selv, skal du fortsætte med at følge vores trin for trin-guide til, hvordan man opretter et websted.

Her er en oversigt fra start til slut på alle de trin, vi vil lede dig igennem i denne vejledning.

• Sådan finder du og registrerer et domænenavn & Webhotel
    • Valg af den bedste webhosting
    • Sådan installeres WordPress
    • Installation af en skabelon for at ændre dit websteds design
    • Oprettelse af sider i WordPress
    • Tilpasning af WordPress med tilføjelser og udvidelser
    • Ressourcer til at lære WordPress og få support
    • At tage det videre og bygge websteder med flere funktioner

Inden vi begynder at oprette et websted, skal vi dække nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål, som de fleste starter med. Hvad skal jeg bruge for at oprette et websted?Du har brug for følgende tre ting for at starte dit WordPress-sted.

• Et domænenavn – dette er navnet på dit websted, f.eks. doodle.dk
    • WordPress-hosting – det er her dine webstedsfiler gemmes.
    • 45 minutter af din udelte opmærksomhed.Hvor meget koster et WordPress-websted?

Svaret på dette spørgsmål afhænger virkelig af, hvilken slags hjemmeside du prøver at oprette. Vi har skrevet en guide til 2000 ord, der forklarer, hvor meget det koster at bygge et websted.

Et typisk forretningswebsted kan koste så lavt som 800,00 Kr. pr. År og kan gå så højt som til 6000,000 Kr. pr. År. Vi anbefaler alle brugere at starte med små skridt og derefter tilføje flere funktioner til dit websted, efterhånden som din virksomhed vokser. På denne måde sparer du penge og minimerer potentielle tab og undgår at over spendere.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du opretter et websted til mindre end 1000,00 Kr.

Vi vil også vise dig, hvordan du kan tage det videre ved at tilføje flere funktioner til det i fremtiden.
Hvilken er den bedste webstedsplatform? Der er mange CMS Systemer tilgængelige, som hjælper dig med at opsætte et websted. Vi anbefaler, at du bruger WordPress som din platform.

WordPress er den mest populære webstedsplatform i verden. Det har næsten 28% af alle websteder på internettet. WordPress er gratis og leveres med tusinder af webstedsdesigns og udvidelser. Det er ekstremt fleksibelt og fungerer med næsten alle tredjepartsværktøjer og -tjenester, der er tilgængelige for webstedsejere.

Vi bruger WordPress til at opbygge alle vores websteder inklusive denne, support.grandts.com
Hvordan får man mest ud af dette f. eks ved at oprette en webside-tutorial? som denne

Dette er en trin for trin-tutorial om, hvordan man opretter et websted. Vi har opdelt det i forskellige trin, og vi vil lede dig gennem alt fra start til slut. Bare følg instruktionerne, så får du et meget professionelt websted til sidst.

Vi vil også pege dig i den rigtige retning for at tage dit websted til det næste niveau baseret på dine behov.

Hav det sjovt med at oprette dit websted.

Husk, at hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte os, og vi hjælper dig videre med opsætte dit websted.

Lad os komme igang.

Trin 1. Opsætning

En af de mest almindelige fejl, som begyndere begår, er at vælge den forkerte webstedsplatform. Heldigvis er du her, så du ikke vil begå denne fejl.

For de fleste brugere er et WordPress.org-websted med egen host den perfekte løsning. Det leveres med tusinder af design og tilføjelser, som giver dig mulighed for at oprette en hvilken som helst webside, du kan tænke på. For mere om dette emne, se vores vejledning om, hvorfor du skal bruge WordPress.

WordPress er gratis for alle at downloade og bruge til at opbygge enhver form for websted uden nogen begrænsninger.

Hvis WordPress er gratis, hvor kommer prisen da fra?

WordPress er gratis, fordi du bliver nødt til at arrangere dit eget domænenavn og hosting, hvilket koster penge. For mere om dette emne, se vores artikel, hvorfor er WordPress gratis ?.

Et domænenavn er dit websteds adresse på internettet. Dette er, hvad dine brugere skriver i deres browsere for at nå dit websted (for eksempel grandts.com eller google.dk).

Dernæst har du brug for webstedshosting. Alle websteder på internettet har brug for hosting. Dette vil være dit websteds hjem på internettet.

Et domænenavn koster typisk fra 60 – 200,00 Kr. år, og hostingomkostninger starter fra 19,00 – 2000,00 Kr. per måned. Alt efter det behov du har, det er klart at du som privat person ikke ønsker at ofre 2000,00 Kr. per måned. Men som virksomheds ejer med mellem 200-1000 ansatte er det nødvendigt at ofre penge på et ordentligt websted.

I en senere artikel kommer vi ind på de danske hosting udbydere jeg har haft bedst erfaring med. For at komme videre er du nødt til lige at have følgende ting på plads inden du kan starte rigtigt op!

• Set Up hosting af dit websted
  • Købe et domænenavn
  • Installere WordPress
  • Vælge et Theme til dit websted
  • Set Up Sider, about, kontakt, forside med flere.
  • Tilføje plugins til dit WordPress Site

Bruger du en dansk udbyder, vil vi anbefale Unoeuro – eller one.com hvorfor nu det? vil dit næste spørgsmål måske være. Fordi du som nybegynder meget hurtigt kan komme igang, begge udbydere har et overskueligt administrations interface som alle kan finde rundt i. Samtidig tilbyder begge såkaldt “1-Click installer med WordPress™” det betyder at du med et enkelt klik kan installere WordPress så bliver det ikke nemmere!

Related posts

Sådan køres en webstedshastighedstest korrekt (8 bedste værktøjer)

John Grandt

404 Fejl

John Grandt

Installere WordPress

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
Sådan køres en webstedshastighedstest korrekt (8 bedste værktøjer)

Sådan køres en webstedshastighedstest korrekt (8 bedste værktøjer)   Vil du køre en websteds hastighedstest? De fleste begyndere ved ikke,...