6. juni 2020
Editor's Picks Tips og Tricks Wordpress Support

Sådan køres en webstedshastighedstest korrekt (8 bedste værktøjer)

Sådan køres en webstedshastighedstest korrekt
(8 bedste værktøjer)

Vil du køre en websteds hastighedstest? De fleste begyndere ved ikke, hvor de skal begynde, og hvad de skal kigge efter i deres websteds hastighedstest.

Der er et væld af online webstedshastigheds testværktøjer, som du kan bruge. Imidlertid resulterer alle disse på en eller anden måde i, at det bliver uforståeligt for ikke-teknologiske kyndige brugere.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du kører en websteds hastighedstest korrekt og de bedste værktøjer til at køre dine hastighedstest.

edste værktøjer til at køre en websteds hastighedstest

Der er mange gratis og betalte webstedshastighedstest og ydeevneovervågningsværktøjer, som du kan bruge. Hver enkelt af dem har nogle virkelig fede funktioner, der adskiller dem.

Du behøver ikke blot at teste dit websted med et værktøj. Du kan bruge flere værktøjer og køre flere test for at være grundig.

Vi anbefaler dog brugere at bare bruge disse værktøjer til at forbedre dit websteds ydeevne. At prøve at opnå en perfekt karakter eller score på disse værktøjer er ofte ekstremt vanskeligt og ganske umuligt i de fleste tilfælde for i den virkelige verdene, der fungerer det som regel meget sjældent.

Dit mål bør være at forbedre din sidehastighed for dine brugere, så de kan nyde en hurtigere og ensartet brugeroplevelse på dit websted.

Når det er sagt, lad os se på de bedste værktøjer til at køre en websteds hastighedstest.

1.

isitwp
isitwp

IsItWPs gratis webstedshastigheds testværktøj er det mest nybegynder venlige webstedshastigheds testværktøj. Det giver dig mulighed for hurtigt at kontrollere dit websteds ydelse, køre flere test og uddybe resultaterne for at finde ud af, hvad der bremser dit websted.

Du får også forbedringsforslag pænt organiseret. Du kan klikke på hver kategori for at se de trin, du kan tage for at fejlfinde ydelsesproblemer. Webstedet tilbyder også overvågning af server oppetid og andre nyttige værktøjer til webstedsejere.

2.

Pingdom er et af de mest populære webstedsovervågningsværktøjer. Det er let at bruge og giver dig mulighed for at vælge forskellige geografiske placeringer for at køre en test, som virkelig er praktisk.

Resultaterne præsenteres med et let at forstå overblik, som følges af den detaljerede rapport. Du får forslag til forbedring af ydelser øverst og individuelle ressourcer, mens de indlæses.

pingdom
pingdom

3.

google-pagespeed

Google Pagespeed-indsigt

Google Pagespeed Insights er et webstedsovervågningsværktøj oprettet af Google. Det giver dig webstedsresultatrapporter for både mobil- og desktopvisninger. Du kan skifte mellem disse rapporter og finde nogle problemer, der er almindelige blandt begge rapporter, og nogle, som Google anbefaler at blive løst i mobilvisningen.

Du får også detaljerede anbefalinger til hvert nummer, som er nyttigt for udviklere. Dog er selve værktøjet en smule skræmmende for begyndere og ikke-udviklere.

4.

gtmetrix
gtmetrix

GTmetrix er et andet kraftfuldt webstedshastigheds testværktøj. Det giver dig mulighed for at teste dit websted ved hjælp af populære værktøjer som sidespeed og YSlow. Du kan ændre geografisk placering og browser ved at oprette en konto.

Den viser detaljerede rapporter med et kort resumé af resultaterne. Du kan skifte mellem de to værktøjer og se anbefalinger. Klik på hver anbefaling giver dig flere detaljer.

5.

webpagetest
webpagetest

WebPageTest-værktøjet er et andet gratis online hastigheds testværktøj, som du kan bruge. Det er lidt mere avanceret end nogle andre værktøjer på vores liste. Det giver dig dog mulighed for at vælge en browser og geografisk placering til dine test.

Som standard kører den testen 3 gange for at få dit websteds hastigheds testresultater. Det viser en detaljeret oversigt over hvert resultat, som du kan klikke på for at udvide og se den fulde rapport.

6.

load impact
load impact

Load Impact er lidt anderledes end andre webstedshastighedstestværktøjer på denne liste. Det giver dig mulighed for at se, hvordan dit websted går langsommere, når flere besøgende ankommer på samme tid.

Det er en betalt tjeneste med en begrænset gratis test, som giver dig mulighed for at sende 25 virtuelle brugere inden for 3 minutter. Den betalte version giver dig mulighed for at teste større trafikbelastninger. Dette hjælper dig med at teste webstedets hastighedstest, mens du også tester, hvordan øget trafik påvirker dit websted.

7.

uptrends
uptrends

Uptrends er et andet gratis webstedshastighedstestværktøj. Det giver dig mulighed for at vælge en geografisk region, browser og skifte mellem mobil- og desktoptest.

Resultaterne er enkle og lette at forstå, da de også viser din Google sidehastighed i resumeet. Du kan rulle ned for detaljer og kamme gennem dine ressourcer for at forstå ydelsesproblemerne.

8.

bytecheck
bytecheck

Byte Check er en anden gratis webstidscheckcheck. Det er lavet specifikt for at kontrollere måling af TTFB (tid til første byte), som er den tid, dit websted tager for at levere den første byte med data tilbage til brugerens browser. Det er en meget effektiv måde at teste, hvor hurtigere din WordPress-hosting-server er.

Du kan bruge ethvert af de ovennævnte værktøjer til at kontrollere dit websteds hastighed og ydeevne. Det at hjælpe dig med at køre testene alene hjælper dig ikke meget.

Du bliver nødt til at lære at køre disse test korrekt og bruge dataene til at optimere dit websted.
Sådan køres en websteds hastighedstest korrekt

Det er ikke garanteret, at du kører websteds hastighedstest, præcist, hvordan dit websted fungerer.

Ser du, internettet er som en motorvej. Nogle gange er der mere trafik eller overbelastning, der kan bremse dig. Andre gange er alt klart, og du kan løbe gennem det meget hurtigere.

Der er flere andre faktorer involveret, som kan påvirke kvaliteten og nøjagtigheden af ​​dine resultater. Det er vigtigt at køre disse test grundigt, inden du begynder at analysere dataene.

Lad os se, hvordan du kører en websteds hastighedstest korrekt for at få mere præcise resultater.
1. Kør flere test

Der er flere faktorer, der kan påvirke din test. Selvom de fleste webstedshastigheds testværktøjer kører over skyen med de hurtigste internethastigheder, vil hver test vise dig lidt forskellige resultater.

Den vigtigste forskel, du vil bemærke, er den tid det tog at downloade den komplette webside. Vi anbefaler at køre mindst 3 test for at få et mere præcist billede.