29. marts 2020
The Abouts

Privacy Policy

Privatliv & Cookies, samt

GPDR: (General Data Protection Regulation) Vigtigt!

Ejer og Data Controller

John Grandt

Høstvej 7, 6705 Esbjerg, Danmark

Ejer kontakt email: info@grandts.com

Typer af data indsamlet

Blandt de typer af personlige data, som denne hjemmeside indsamler, alene eller gennem tredjeparter, er der: Cookies, Brugerdata, fornavn, efternavn, e-mail-adresse og hjemmeside.

Komplette oplysninger om hver type af indsamlede personoplysninger findes i de dedikerede afsnit af denne privatlivspolitik eller ved specifikke forklaringstekster, der vises før dataindsamlingen.
Personlige data kan frit stilles til rådighed af brugeren eller i tilfælde af brugsdata indsamles automatisk, når du bruger denne hjemmeside.

Medmindre andet er angivet, er alle data, der anmodes om af denne hjemmeside, obligatoriske, og manglende levering af disse data kan gøre det umuligt for denne hjemmeside at levere sine tjenester. I tilfælde, hvor denne hjemmeside specifikt angiver, at nogle data ikke er obligatoriske, er brugere fri til ikke at kommunikere disse data uden konsekvenser for tilgængeligheden eller funktionen af  tjenesten.
Brugere, der er uvisse om, hvilke personlige data der er obligatoriske, er velkommen til at kontakte ejeren.
Enhver brug af cookies – eller andre sporingsværktøjer – af denne hjemmeside eller af ejere af tredjepartstjenester, der anvendes af denne hjemmeside, tjener til at levere den service, som brugeren kræver, ud over andre formål beskrevet i dette dokument og i Cookie Policy, hvis tilgængelig.

Brugere er ansvarlige for tredjeparts personoplysninger, der er opnået, offentliggjort eller delt via denne hjemmeside og bekræfter, at de har tredjeparts samtykke til at levere data til ejeren.

Modus og sted for behandling af dataene

Metoder til behandling

Ejeren træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring eller uautoriseret destruktion af dataene. Databehandlingen udføres ved hjælp af computere og / eller IT-aktiverede værktøjer efter organisatoriske procedurer og tilstande, der er strengt forbundet med de angivne formål. Ud over ejeren kan dataene i nogle tilfælde være tilgængelige for bestemte typer ansvarlige personer, der er involveret i driften af denne hjemmeside (administration, salg, markedsføring, juridisk, systemadministration) eller eksterne parter (f.eks. parti tekniske serviceudbydere, postbærere, hosting-udbydere, it-virksomheder, kommunikationsagenturer) udpeget, hvis det er nødvendigt, som dataprocessorer af ejeren. Den opdaterede liste over disse parter kan til enhver tid kræves hos ejeren.

Retsgrundlag for forarbejdning

Ejeren kan behandle Personoplysninger vedrørende Brugere, hvis et af følgende gælder:

Brugere har givet deres samtykke til et eller flere specifikke formål. Bemærk: Under visse lovgivninger kan ejeren have tilladelse til at behandle personlige data, indtil brugeren gør indsigelse mod sådan behandling (“opt-out”) uden at skulle stole på samtykke eller noget andet af følgende retsgrundlag. Dette gælder dog ikke, når behandlingen af personoplysninger er underlagt europæisk lov om databeskyttelse.
levering af data er nødvendig for udførelsen af en aftale med brugeren og / eller for eventuelle kontraktlige forpligtelser hertil.

Behandling er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som ejeren er underlagt forarbejdning er relateret til en opgave, der udføres i almenhedens interesse eller i udøvelsen af den officielle myndighed, der er indehaver af ejeren behandling er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som ejeren eller tredjemand forfølger.

Under alle omstændigheder vil ejeren med glæde hjælpe med at præcisere det specifikke retsgrundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personoplysninger er et lovbestemt eller kontraktligt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Placere

Dataene behandles på ejerens driftskontorer og på andre steder, hvor de involverede parter er placeret.

Afhængigt af brugerens placering kan dataoverførsler indebære overførsel af brugerens data til et andet land end deres eget. For at finde ud af mere om stedet for behandling af sådanne overførte data kan brugere kontrollere sektionen med oplysninger om behandling af personoplysninger.

Brugere har også ret til at lære om retsgrundlaget for dataoverførsler til et land uden for EU eller til en international organisation, der er underlagt folkeretten eller oprettet af to eller flere lande som FN og om de trufne sikkerhedsforanstaltninger af ejeren til at beskytte deres data.

Hvis en sådan overførsel finder sted, kan brugerne finde ud af mere ved at tjekke de relevante afsnit i dette dokument eller spørge ejeren med de oplysninger, der er angivet i kontaktafsnittet.
Retentionstid

Personlige data behandles og opbevares så længe som krævet af det formål, de er indsamlet til.

Derfor:

Personlige data indsamlet med henblik på udførelse af en kontrakt mellem Ejer og Bruger skal bevares, indtil en sådan kontrakt er udført fuldt ud.
Personoplysninger indsamlet til brug for Ejerens berettigede interesser skal bevares så længe som nødvendigt for at opfylde sådanne formål. Brugere kan finde specifikke oplysninger om de legitime interesser, som ejeren forfølger inden for de relevante afsnit af dette dokument eller ved at kontakte ejeren.

Ejeren kan have lov til at beholde Personoplysninger i længere tid, når brugeren har givet samtykke til sådan behandling, så længe samtykket ikke trækkes tilbage. Endvidere kan ejeren være forpligtet til at opbevare Personoplysninger i længere tid, når det kræves for at gøre det for opfyldelse af en retlig forpligtelse eller efter en myndigheds ordre.

Når tilbageholdelsesperioden udløber, slettes personlige data. Derfor kan retten til adgang, retten til at slette, retten til rettelse og retten til dataoverførbarhed ikke håndhæves efter tilbageholdelse af opbevaringsperioden.
Formålet med behandlingen

Oplysningerne om brugeren indsamles for at give ejeren mulighed for at levere sine tjenester såvel som til følgende formål: Analytics, Reklame, RSS-feedstyring, SPAM-beskyttelse, Indholdsbeskrivelse, Viser indhold fra eksterne platforme og Kontakt brugeren.

Brugere kan finde yderligere detaljerede oplysninger om sådanne formål med behandling og om de specifikke personoplysninger, der anvendes til hvert formål i de respektive afsnit af dette dokument.
Placere

John Grandt

Mision & Vision

John Grandt

Website Disclaimer