29. marts 2020
Installere WP Wordpress Support

Installere WordPress

Indholdsfortegnelse

WordPress Installation

Selve software-kernen i WordPress bliver udviklet i et samarbejde af hundredvis af frivillige programmører og udviklere fra nær og fjern.

• WordPress CMS downloades gratis fra www.wordpress.org
  • Der oprettes en database på serveren
  • Installationen tilpasses eventuelt lokalt på en computer og lægges herefter op eget webhotel
  • Herefter er der ubegrænsede publicerings-muligheder, adgang til udvidede funktionaliteter (gennem plugins og widgets) samt designskabeloner (themes).

Login

For overhovedet at kunne redigere og
administrere websitet skal du logge ind.
Enten via et ‘login område’ på forsiden
eller ved at benytte en URL med denne
opbygning:
http://dit-eget-website.dk/wp-admin
.
Erstat dit-eget-website.dk med dit eget
domæne-navn. I dette tilfælde www.grandts.com/hidden

Se også før du går i gang for den berømte 5 minutters installation. I mellemtiden har du her en video som viser hvordan du installerer en helt basic WordPress installation. Den er god at anvende til at øve sig i at installere WordPress på et eventuelt sub domæne. Bemærk det er en ren generel installation, alt efter hvad webhotel du anvender kan tingene sagtens være og se anderledes ud (hvilket de sikkert vil gøre, med mindre du også bruger Gigahost). Da jeg hoster mange sidert via gigahost.dk vil det sikkert ofte være tilfældet at dit interface ser anderledes ud, men principperne er det samme.

Videoen herunder er “skudt med henblik på” at du hoster på gigahost.dk