29. marts 2020
Editor's Picks

Før du går i gang

WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og tager mindre end fem minutter at fuldføre. Mange webhostere tilbyder nu værktøjer (f.eks. UnoEuro, Fantastico med flere) til automatisk at installere WordPress for dig. Men hvis du ønsker at installere WordPress selv, vil følgende vejledning hjælpe. Nu med automatisk opgradering er opgradering endnu nemmere.

Følgende installationsvejledning hjælper dig, uanset om du går til den berømte 5-minutters installation eller kræver den mere detaljerede installationsvejledning.

Ting du skal vide, før du installerer WordPress.

Før du begynder installationen, er der et par ting, du skal have og gøre.

Disse er:

Adgang til din webserver (via shell eller FTP)

Adgang til at oprette databaser

En teksteditor

En FTP-klient

Din valgte webbrowser.

Den berømte 5-minutters installation

John Grandt

Hvad bør jeg vælge?