6. juni 2020
Featured Hacket side Tips og Tricks Wordpress Support

Brute Force!

Er dit websted sikkert?

Hvad er et Brute Force Attack?

I denne digitale verden er Brute Force-angreb en hit- og prøvemetode, der bruges til at afkode loginoplysninger på et websted. Hackerne bruger en automatiseret software, der prøver gentagne på hinanden følgende forsøg på at få adgang til et websted eller en server. Og softwaren prøver stadig på de unikke kombinationer, indtil den kommer ind.

Så der er chancer for, at dit websted kan blive hacket. Med massiv hastighed og rekursive handlinger kan angribere muligvis få succes med at gætte dit brugernavn og din adgangskode. Når det er sagt, er det nødvendigt at håndhæve et yderligere lag af sikkerhed for at aflede eventuelle overtrædelsesforsøg.

WordPress er blevet en meget brugt platform i den digitale verden på grund af dens fleksibilitet og tilgængeligheden af ​​et antal plugins. Pr. BuiltWith og W3Techs WordPress kræver omkring 31 procent af alle websteder på internettet. Nu hvor internettet er oversvømmet af WordPress-webstedet, så det er påkrævet at tage Brute Force-beskyttelsesforanstaltninger for at holde dem sikre og sikre.

Her på siderne kan du se de mest populære og de bedste WordPress Brute Force Protection Plugins for at give dig fuldstændig beskyttelse mod brute Force angreb.

Lad os kigge på det.

Men vent, hvis du vil se sammenligningen mellem Brute Force Protection Plugins til WordPress, kan du skumme følgende sammenligningstabel for en hurtig forståelse.

PluginAktive install.WP VersionTestet op tilRated
Loginizer800000+3.0 og op4.9.85 *****
Login LockDown100.000+3.6 og op5.2.54 ****
Limit L. A.Reload1+ million3.0 og op5.3.25 *****
WP L.L.A40.000+3.0 og op5.3.24 ****
Brute Force L.Pabandoned
BestWebSoft L.L.A10.000+3.9 og op5.2.54 ****
WPS Limit. L10.000+4.2 og op5.3.25 *****

Related posts

Skal du oprette et websted?

John Grandt

Sådan køres en webstedshastighedstest korrekt (8 bedste værktøjer)

John Grandt

404 Fejl

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
Sådan køres en webstedshastighedstest korrekt (8 bedste værktøjer)

Sådan køres en webstedshastighedstest korrekt (8 bedste værktøjer)   Vil du køre en websteds hastighedstest? De fleste begyndere ved ikke,...