2.4 C
Esbjerg
29. marts 2020
support.grandt.com | V. 6.0.1 2020
Image default
The Abouts

About John Grandt

John Grandt
John Grandt

About John

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos Gas Turbine Services med 1’level Support som hoved opgave –  Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Indtil april 2018 har jeg været hos Lauritzen i 7 +  år. PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden yder jo en vis form for socialt ansvar også.

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard
esbjerg
Esbjerg

Related posts

John Grandt

John Grandt

Mision & Vision

John Grandt

Website Disclaimer

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
Før du går i gang

WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og...

Close