29. marts 2020
404 Wordpress Support

404 Fejl

Får du en blank side, eller en 404 Error?

Sker det for dig kan det ofte skyldes ændringer du har lavet for nylig. En af de små tricks som oftest virker:

Er at gå til dit kontrolpanel >> Indstillinger >> Permanente Links, eller Permalinks hvis du anvender din backend på Engelsk.

Her kan du trykke “Gem Ændringer” gå til din forside og tryk F5 for at opdatere siden i din browser og se om ikke dette løser problemet, hvilket faktisk ofte er tilfældet. Du kan også have flyttet dine sider til en ny lokation der ses det ofte at anvendelsen af at trykke gem under permalinks afhjælper dette underlige fænomen.

Det er ikke sikkert det er sådan i dit tilfælde, men muligheden foreligger derfor prøv dette lille tip af. Just in case.!

WordPress er et kraftfuldt CMS. Nogle gange kan et lille tweak gøre din hjemmeside utilgængelig. Men at finde en løsning til ethvert WordPress-problem er ekstremt let (Google is your friend, søg, søg). Jeg forsøger at dække nogle af de mest almindelige problemer, som WordPress-brugere står overfor. Ligesom f. eks den interne serverfejl eller fejl ved oprettelse af databaseforbindelse. Et andet almindeligt problem, som de fleste WordPress-brugere står over for på et tidspunkt, er WordPress-indlæg, der returnerer en 404-fejl. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du løser WordPress-indlæg, der returnerer 404-fejl.

Related posts

Skal du oprette et websted?

John Grandt

Sådan køres en webstedshastighedstest korrekt (8 bedste værktøjer)

John Grandt

Installere WordPress

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
design-proces
Design proces

Design proces   Hvad koster en hjemmeside så? Det findes der ikke et forkromet svar på. For hvad er du...