Wordpress Support

WordPress & Sikkerhed

Er dit websted sikkert?

WordPress sikkerhed bliver ofte omtalt som “hardening”. Det giver også god mening. Når alt kommer til alt, er processen at du gerne vil tilføje forstærkninger til dit slot. Det handler om at styrke porte og lægge udkigsposter på hver tårn. Men dette giver dig ikke altid mulighed for forstå de detaljer, der går ud på at forbedre webstedet sikkerhed.

Selv hvis du har gjort næsten ingenting for at forbedre dit websteds sikkerhed, er det sandsynligt, at du har mindst et overfladisk kendskab til nogle populære taktikker. Det er også sandsynligt, du har hørt om et plugin eller to, der kan få arbejdet gjort. Vi kommer ikke til at tale om disse ting i dag, dog.

Denne artikel vil fokusere mere direkte på de måder, du kan sikre dit websteds admin områd, og mere specifikt end det, de måder, der ikke diskuteres  i de fleste lister omkring WP derude på nettte. Fordi sikkerhed er ekstremt alvorligt og mega vigtigt.

Fakta:

Vidste du, 73% af de populære websteder, der bruger WordPress blev betragtet som “sårbar” i 2013?

Eller at af de 10 mest sårbare plugins på markedet,var de fem kommercielle plugins der kan købes?

Værre endnu, en af de fem plugins var faktisk et sikkerheds plugin, det er om noget ja, temmelig forfærdeligt.

Mens kerne installation af WordPress er meget let at bruge og relativt sikker, ja så er det sådan at jo mere du tilføjer på toppen af WordPress via plugins, temaer og brugerdefineret kode, jo mere sandsynligt er det at blive hacket. Og jo flere brugere, du føjer til en given installation, stiger sandsynligheden yderligere for mere sårbarhed. Det er dårlige nyheder hele vejen rundt for borgere og virksomheder.

Med det i mente så, lad os bruge lidt tid i dag på at udforske de 12 måder, du kan sikre at dit websteds backend (admin området)dine oplysninger (og dine kunders) så det stadig er sikkert.

Se side 2 og 3 også >>

Related posts

404 Fejl

admin

Installere WordPress

admin

Error Establishing DB Connection

admin

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Du får et indblik i at cookies ikke er så farlige igen. Accept Læs Mere