Editor's Picks Tips og Tricks Wordpress Support

Sådan flytter du til ny hosting

Sådan flytter du WordPress til en ny vært eller server uden nedetid

Har du planer om at flytte dit WordPress-websted til et nyt hostingfirma eller en anden server? Den største risiko ved at skifte webhosting eller migrering af et websted til en ny server er tab af data og nedetid.

Begge disse kan gøre din hjemmeside midlertidigt utilgængelig for brugere og søgemaskiner, som kan resultere i tab af salg og søgemaskine placeringer.

I denne trin for trin vejledning viser jeg dig, hvordan du sikkert kan overføre dit WordPress-websted til en ny vært uden nedetid.

Jeg besvarer også de oftest stillede spørgsmål om at flytte et WordPress-websted til den nye hostingudbyder, så du kan undgå at lave nogle almindelige fejl.

Vigtigt:

Før jeg starter, ønsker jeg ligeledes at du ved, at mange WordPress-hostingvirksomheder tilbyder en gratis migrationstjeneste. Det er måske ikke opført på deres hjemmeside, så alt du skal gøre er at spørge. Normalt er det gratis, men nogle kan opkræve et mindre gebyr.

Når det er sagt, lad os tage så tage et kig på de trin, jeg dækker for at flytte WordPress til en ny hosting server (uden nedetid).

Vælg en ny WordPress vært

1. Indstil Duplicator Plugin for nem migrering
  2. Importer dit WordPress-websted til den nye vært
  3. Skift værtsfilen for at forhindre nedetid
  4. Opret en MySQL-database på din nye vært
  5. Kør Duplicator website migration script
  6. Opdatering af dit domænenavnserver
  7. Ofte stillede spørgsmål om flytning af WordPress til ny vært

Trin 1: Vælg din nye WordPress-vært

Hvis du sidder fast med en langsom webhost selv efter optimering af WordPress-hastighed og ydeevne, er det tid til at flytte dit WordPress-websted til en ny vært, der kan klare din voksende trafik.

Når du leder efter en ny WordPress-hostingudbyder, er det vigtigt at vælge omhyggeligt, så du behøver ikke at flytte igen helst helst snart.

Her er hvem vi anbefaler:

For pålidelig delt hosting, anbefaler vi at gå med Bluehost. De er officielt anbefalet af WordPress.org. Brug vores Bluehost-kupon, WPBeginner-brugere får 60% rabat og et gratis domænenavn.
Hvis du leder efter cloud hosting eller stedspecifikke udbydere, så anbefaler vi, at du tjekker Siteground. De har datacentre på tværs af 3 forskellige kontinenter.
Hvis du leder efter administreret WordPress-hosting, anbefaler vi, at du tjekker WP Engine. De er den bedste og mest kendte leverandør i branchen.

Efter at have købt din nye hosting, skal du IKKE installere WordPress. Det gør vi i et senere trin.

For nu skal din nye webhostingkonto være helt tom uden filer eller mapper i din hovedmappe.

Trin 2: Installation Duplicator til nem migrering

Det første du skal gøre er at installere og aktivere det gratis duplikator-plugin på den hjemmeside, du vil flytte. Yderligere oplysninger finder du i vores trinvise vejledning om, hvordan du installerer et WordPress-plugin.

Duplicator er et gratis plugin, som vi stærkt anbefaler. Du kan også bruge den til at flytte dit websted til et nyt domænenavn uden at miste SEO.

Men i denne artikel vil vi gå igennem, hvordan du bruger den til at migrere dit WordPress-websted fra en vært til en anden med nul nedetid.

Når du har installeret og aktiveret Duplicator, skal du gå til Duplicator »Packages-siden i dit WordPress admin-område.

Related posts

Før du går i gang

admin

404 Fejl

admin

Installere WordPress

admin

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Du får et indblik i at cookies ikke er så farlige igen. Accept Læs Mere