Life Is Digital V.7.9.0

Life Is Digital, er min gamle hjemmeside som har kørt siden januar 2017. Siden er gennemarbejdet og et godt WordPress site som jeg er fint tilfreds med. Selve siden er jeg igang med at lave om til noget der mere vil indeholde kunst og specielle sider med eksperimenter som måske ikke hører til på min hovedside. Men forandring fryder og min nye hjemmeside her i Version 8.0 er noget anderledes i sit udtryk. Fokus er på lyse farver og et meget let layout, en fornuftig navigation og igen et tilbagekomst af Bloggen i et anderledes og meget lyst look. Med den gamle version var det sorte/mørke mere fremtrædende, hvilket man ikke kan sige om denne nye version. Men tag et kig på min gamle hjemmeside og giv mig gerne feedback.

. …har du en ide? send den til mig:

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle”
American teacher and writer (1919 – 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.