Artikler Blog Blogging Editor's Picks

Hvad bør jeg vælge?

Joomla! Eller WordPress en gennemgang!

Dette er ikke en pro – contra gennemgang. I denne artikel vil jeg prøve at give dig nogle tips til at gøre det nemt at vælge mellem de to populære content management systemer . Den grundlæggende forskel mellem WordPress og Joomla er, at Joomla er en portal – eller community type websted Joomla! er specielt egnet til mellemstore virksomheder som CMS, mens WordPress mere er en decideret blog applikation, men som også anvendes meget til små virksomheder med 2-20 ansatte.Og ofte endda større coporate sites med over hundrede ansatte. Begge overlapper hinanden på flere områder , og kan udvides ud over deres oprindelige formål takket være brugen af plugins. Du kan finde disse plugins næsten overalt på internettet . Begge har en stor bruger base med et livlig community, hvor tips og tricks deles. Begge er gratis at bruge , og mange hosting-udbydere har dem som en mulighed i deres web -værktøjer sektion . WP har et stort fællesskab af frivillige udviklere , mens  Joomla har mange kommercielle tilføjelser af specialiserede fagfolk.

Dette emne er lidt uden for Grandts.Media Tips og Tricks , men grunden til at jeg tror, det  er vigtigt at sætte på min blog , er, at det vedrører opsætning af portaler og hvilket CMS man har tilvalgt , så here we go:

Joomla eller ikke at Joomla! (læs ja der er WP  i de fleste tilfælde klart nr. 1)

Hvis du ønsker at skabe et community  eller et netværk med et medlemskab område , newsroom , fora, artikler , input fra eksterne forfattere osv. … så  er Joomla et godt valg, fordi det er lavet til at være sådan. Oprettelse af en navigations struktur er nemt, når du forstår, hvordan det fungerer, og det kræver ikke kendskab til HTML . Du kan indstille artikler til at udløbe efter en tid , aktivere datoer, forfatterens navn ,  osv. .
Således giver  Joomla dig en masse power i dine hænder , og det er mærkbar i admin sektionen, hvor der er så mange muligheder , at du bliver svimmel første gang, du går i gang.Har du ikke en designer eller et bureau til at opsætte / implementere Joomla bør du virkelig få en god bog om Joomla , hvis du vil sætte det
op hurtigt. Ellers ender du  med at rode rundt og når ingen steder i dagevis. Du kan finde en hel række bøger om dette emne på blandt andet Amazon.com. ( de fleste bøger om Joomla! er desværre på Engelsk, så jeg vil mene det er et krav at kunne forstå også komplekse tekniske udtryk på engelsk)

Related posts

Før du går i gang

admin

projekter.grandts.com

admin

Born & Raised

admin

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Du får et indblik i at cookies ikke er så farlige igen. Accept Læs Mere