Hvad er Wordpress?

WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og tager mindre end fem minutter at fuldføre. Mange webhostere tilbyder nu værktøjer (f.eks. UnoEuro, Fantastico med flere) til automatisk at installere WordPress for dig. Men hvis du ønsker at installere WordPress selv, vil følgende vejledning hjælpe. Nu med automatisk opgradering er opgradering endnu nemmere.

Følgende installationsvejledning hjælper dig, uanset om du går til den berømte 5-minutters installation eller kræver den mere detaljerede installationsvejledning.

Ting du skal vide, før du installerer WordPress.

Før du begynder installationen, er der et par ting, du skal have og gøre.

Disse er:

Adgang til din webserver (via shell eller FTP)
     Adgang til at oprette databaser
     En teksteditor
     En FTP-klient
     Din valgte webbrowser

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *