database error Wordpress Support

Error Establishing DB Connection

Fix Error Establishing Database Connection

Hvis du har surfet på internettet i et stykke tid, har du i det mindste set denne fejl et par gange. Fejl ved oprettelse af en databaseforbindelse er en af ​​de forbandelser, der kan skyldes mange grunde. Som en WordPress-nybegynder kunne det være meget frustrerende specielt, når det skete på egen hånd uden at ændre noget. Vi løb ind i dette problem i går på vores eget websted. Det tog lidt over 20 minutter at opdage og løse problemet. Mens vi gjorde forskningen for at finde mulige årsager, indså vi, at der ikke var nogen god artikel, der dækkede alt. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du løser fejlen ved oprettelse af en databaseforbindelse i WordPress ved at kompilere en liste over løsninger på ét sted.

Bemærk:

Før du foretager ændringer i databasen, skal du sørge for at have tilstrækkelige sikkerhedskopier.

Hvorfor får du denne fejl?

Kort sagt, du får denne fejl, fordi WordPress ikke kan oprette en databaseforbindelse. Nu er årsagen til, at WordPress ikke kan oprette en databaseforbindelse, forskellige. Det kan være, at din database login credentials er forkert eller er blevet ændret. Det kan være, at din databaseserver ikke reagerer. Det kan være, at din database er blevet beskadiget. I vores erfaring sker størstedelen af ​​gange denne fejl på grund af en slags serverfejl, men der kan også være andre faktorer. Lad os se nærmere på, hvordan man skal løse problemet med dette problem.

Opstår problemet for / wp-admin / også?

Første ting du skal gøre er at sikre, at du får den samme fejl på både forsiden af siden og bagenden af webstedet (wp-admin). Hvis fejlmeddelelsen er den samme på begge sider “Fejl ved oprettelse af en databaseforbindelse”, skal du fortsætte til næste trin. Hvis du får en anden fejl på wp-admin f.eks. Som “En eller flere database tabeller er ikke tilgængelige. Databasen skal muligvis repareres “, så skal du reparere din database.

Du kan gøre dette ved at tilføje følgende linje i din wp-config.php-fil. Tilføj det lige før ‘That’s all, stop editing! Happy blogging’ linje i wp-config.php.
1

define ('WP_ALLOW_REPAIR', true);

Når du har gjort det, kan du se indstillingerne ved at besøge denne side: http://www.dinside.dk/wp-admin/maint/repair.php
Men husk du SKAL indsætte koden herover i din wp-config.php først! ellers får du et skærmbilleder som herunder:

Related posts

404 Fejl

admin

Installere WordPress

admin

Sådan flytter du til ny hosting

admin

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Du får et indblik i at cookies ikke er så farlige igen. Accept Læs Mere