Blogging Ikke-kategoriseret Webdesign

Domænet og tip

Du vil på mit domæne finde demo sider som har navigation der fører til “døde links” det beklager jeg, men når der rykkes meget rundt og opdateres minimum 2-3 gange om året vil der unægtelig være links der ikke længere er aktive. Så venligst bemærk det er er problem du kan støde ind i ved at besøge disse demoer. Demoerne er der som inspiration og portefølje af de media designs som jeg beskæftiger mig med. Og er at betragte som en kilde til inspiration for de der også har et behov for eventuelt at få en ny hjemmeside.

Good design is obvious, Great design is transparent

…Send mig feedback:

Jeg håber du kan hente inspiration fra disse demoer til at starte dit eget projekt. Selv  om der er links der ikke er aktive længere giver demoerne dog et ganske godt indtryk af både navigation og layout som du kan kigge på sammen sætningen af.

John Grandt.

Related posts

Born & Raised

admin

projekter.grandts.com

admin

Why i made this

admin

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Du får et indblik i at cookies ikke er så farlige igen. Accept Læs Mere

Read previous post:
esbjerg
Born & Raised

Velkommen   Hej og velkommen til mit websted mit navn er John Grandt og jeg er en selfaclaimed Webdesigner født...