Får du en blank side, eller en 404 Error?

Sker det for dig kan det ofte skyldes ændringer du har lavet for nylig. En af de små tricks som oftest virker er at gå til dit kontrolpanel >> Indstillinger >> Permanente Links, eller Permalinks hvis du anvender din backend på Engelsk. Her kan du trykke “Gem Ændringer” gå til din forside og tryk F5 for at opdatere siden i din browser og se om ikke dette løser problemet, hvilket faktisk ofte er tilfældet. Du kan også have flyttet dine sider til en ny lokation der ses det ofte at anvendelsen af trykke gem under permalinks afhjælper dette.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *